Hej! Det är jag som är Ninie, 14 år. Följ min blogg där jag skriver om min vardag och visar bilder. På fritiden gillar jag att dansa, fota, vara med kompisar och såklart att blogga! Jag fotar med min Nikon D3100, som jag tycker fungerar väldigt bra. Om du undrar något så är det bara att lämna en kommentar. Enjoy!

 • Till bloggens startsida
 • RSS 2.0

  Ställa tillbaks dygnet...

  DATUM: 2011-01-06 TID: 08:00:09
  Hejhej! Klev just upp, håller på att försöka ställa tillbaka dygnet :/ Bara liite trött. Sitter och kollar runt på olika kanaler på tv:n.  Förlåt för den dåliga uppdateringen igår då jag var på stan. Jag köpte ett linne som jag lägger upp bild på senare.
  Image and video hosting by TinyPic
  slumpad bild

  Förresten, är det idag det är 'julgransplundring'?
  Image and video hosting by TinyPic
  då ska denna bort! haha, paint :p

  pusspusss

  Vill ha

  DATUM: 2011-01-04 TID: 23:45:01
  Hittade det här sockersöta pannbandet på Forever21.com. Give it to me!

  God morron

  DATUM: 2011-01-04 TID: 10:22:49
  God morron :) Vaknade för ett tag sen. Idag åker vi hem från stugan :) Har inte haft så mycket att skriva om eftersom det är så tråkigt här. Det kommer bli lättare att blogga när man har nått att skriva om.
  Image and video hosting by TinyPic

  Puss

  Ny design & Efterlysning

  DATUM: 2011-01-03 TID: 15:42:10
  Hej bloggen!  Nu är jag (så gott som, om jag inte ändrar mig :P ) klar med designen. Ni kanske inte märker så stor skillnad men men ;) Jag vill också passa på att efterlysa ett sånt här pannband.  Jag har sett många ha på sig sånna på stan, letat häcken av mig, men jag hittar dom inte! :@ Jag såg ett knallrosa sånt slags inne på Gina tricot häromdan, men jag vill hellre ha nån färg som grå, svart, vit, grön eller beige... Så snälla skriv om du vet var det finns liknande.

  Haha, paintskillZ... Om ni undrar vad dom svarta ränderna är, så ska det föreställa "veck"... ;)


  Nya designen, nu finns också Google translate :)

  @ stugan

  DATUM: 2011-01-02 TID: 23:24:17
  Hejhej! Nu är jag i stugan. Jättekul. Är nästan klar med designen, ska göra en ny header och fixa och trixa lite tror jag ;) Den kommer iallafall upp idag eller imorgon. Hinner nog inte svara på era kommentarer ikväll, det får bli imorgon istället. Bildlöst inlägg tyvärr.

  Godnattis!

  Ursäkta röran...

  DATUM: 2011-01-02 TID: 16:56:26
  Just nu ser bloggen ut som en katastrof, håller som sagt på att fixa den lite ;)

  Finslipar på designen

  DATUM: 2011-01-02 TID: 15:11:53
  Hejhej! Sitter i bilen till stugan och fixar till designen lite extra ;) Har just skaffat en egen ikon och en "menyrad" under headern. Min fråga till er är: ser ni den nya ikonen? Anledningen att jag frågar är för att det stod på en hemsida att det inte funkade för många...


  Gjorde en jordgubbe också, men den verkar inte fungera alls...


  Nya menyraden (heter det så? :P)

  Vi hörs, puss

  Good morning

  DATUM: 2011-01-02 TID: 11:43:23
  God morron! Tänkte vara duktig och kliva upp klockan 9 idag så jag kan ställa om dygnet, men det gick ju lite sisådär :p Får se om det går imorgon istället. Jag ska slänga i mig lite frukost och sen åka till min stuga med familjen. Ska också svara på era kommentarer :)

  Bildbrist så det skriker om det ...
  Image and video hosting by TinyPic

  Pusshej!

  Fångarna på fortet

  DATUM: 2011-01-02 TID: 00:29:34
  Hej bloggen :) Kom precis hem från en lite sen nyårsmiddag hos mina kusiner, det var mysigt. Dessvärre missade jag ju Fångarna på Fortet när bloggerskorna var på plats! Så jag tänkte kolla på det nu på tv4 play, om det finns där. Sen ska jag sova!


  Dröm sött ♥

  110101

  DATUM: 2011-01-01 TID: 14:11:12
  Hej bloggen! :) Nu är det 2011! :D Det kommer bli ett riktigt bra år känner jag på mig. Idag ska jag nog bara vila ut efter igårkväll. Fick en sån himla lust att spela The Sims nu. Hade ni en bra nyårsafton?

  Glömde ladda kameran innan igårkväll så det blev inte så många bilder -.-


  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Hörs senare :)

  RSS 2.0